perjantai 8. maaliskuuta 2013

Näyttelyvuosi 2013 käyntiin upein tuloksin


BIS 1 Kajaani Int 13.1.2013   

Aloitimme näyttelyvuoden 2013 Kajaanissa. Olimme aivan tyytyväisiä tuloksiimme, nuori Tarmo Bellezza's Next To Me oli ROP ja sai ensimmäisen Cacibinsa itävaltalaisen kasvattajatuomarin  Carole Garhöferin kehästä. Päivä huipentui kasvattajaluokan upeaan BIS voittoon.

BOB Bellezza's Next To Me - BOS Mioiy's Iris Gold
Helmikuun lopussa sisarukset Bellezza's Keep It Hot ja B: Hot Gossip  matkasivat Norjaan kansainväliseen näyttelyyn.  B. Keep It Hot, kotoisammin Oiva, otti koko rodun voiton, sai cacibin ja sertin valmistuen Norjan muotovalioksi norjalaisen Mona Selbachin arvostellessa. Se oli vielä ryhmäkilpailuissa Rune Lysgaardin valinta kuuden parhaan kääpiökoiran joukkoon. Olivia, B. Hot Gossip, oli hienosti 2. paras narttu saaden cacibin ja sertin, jotka molemmat jäävä odottelemaan tulevaa valioitumista.

BOB Bellezza's Keep It Hot - BOS Ting-Ge-Lings Little Sweet Heart
Samat Norjan matkalaiset lisättynä junioripoika Simolla (B. Brave Heart) ja avoluokan Mellillä (B. Merry Melody) jatkoivat kulkunsa seuraavana viikonloppuna kohta Vilnaa, Liettuaa. Lauantain voittajanäyttelyssä parhaiten pärjäsi Simo, josta tuli Liettuan Juniorivoittaja 2013 ja se oli myös VSP-juniori. Sunnuntaina Simo jatkoi hienoa menestystään voittaen jälleen junioriluokan, Oivan valioluokan ja sitä myöten koko rodun. Oiva sai myös cacibin ja sertin, tullen Liettuan muotovalioksi. Havannalaiset tuomaroi lauantaina Robert Kanas ja sunnuntaina Zeljka fon Zidan.

Lithuanian Junior Winner 2013  Bellezza's Brave Heart
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti